Nieuwe partner: Markt van Matena Papendrecht

29-09-2021
Markt van Matena

Vanaf 1 oktober gaan The Social Media Heroes meebouwen aan de naamsbekendheid en vindbaarheid van het winkelcentrum aan de Matenasche Scheidskade: De Markt van Matena. In het gezellige winkelcentrum vind je een afhaallocatie va restaurant de Beren, een filiaal van Boon’s supermarkt, bloemenwinkel Plantenbeurs de Matena, elektrische fietsenwinkel Amslod, kapsalon Jolly Good Hair, slagerij The meat Gallery en lunchroom Verhage.

 

Wat gaan the social media heroes doen?

De social media kanalen die voor de Markt van Matena worden ingezet zijn Instagram en Facebook ingezet. Op de socials gaan we content plaatsen van de verschillende winkels. Op dit moment is voor veel mensen nog onduidelijk waar het winkelcentrum is. Naast duidelijkere wegbewijzering gaan we met de online activiteiten ervoor zorgen dat bezoekers van ons bestaan af weten, het winkelcentrum weten te vinden en terug blijven komen!

Naast Alexandrium Megastores is de Markt van Matena het tweede winkelcentrum binnen onze klantenkring. Daar zijn we trots op! En nu: bouwen aan de (online) vindbaarheid!

 

Hulp nodig bij jouw social media strategie? Wij helpen je dolgraag om jouw social media strategie een niveau omhoog te tillen! Bekijk ons aanbod, bel naar 0612352901 of mail naar info@tsmh.nl