Nieuwe partner: Alexandrium Megastores!

25-06-2021
Alexandrium Megastores

Wij mogen met trots zeggen dat we een samenwerking aan zijn gegaan met de Alexandrium Megastores in Rotterdam. Dit is dé winkelboulevard met 17 enorme filialen van bekende winkelketens. Of het nu gaat om huishoudelijke artikelen, speelgoed, sportkleding of iets voor je huisdier: de Alexandrium Megastores hebben het. Doordat de winkels vele malen groter zijn dan bij reguliere filialen, is het aanbod ook groter en exclusiever.

alexandrium megastores

Wat gaan The Social Media Heroes doen?

 

Wij gaan ons de komende tijd richten op de social media kanalen en de branding van Alexandrium Megastores. Wij gaan er voor zorgen dat de doelstellingen van Alexandrium Megastores worden behaald door middel van slimme en creatieve social media activiteiten. Door middel van een persoonlijk marketing plan wordt er antwoord gegeven op de vragen over de doelgroep van Alexandrium Megastores. Dit wordt de basis voor de werkzaamheden die wij uiteindelijk gaan uitvoeren. Er zal onder andere social media content worden gemaakt die in speelt op de emoties van de doelgroep.

Wij hebben in ieder geval erg veel zin in de samenwerking en bedanken Alexandrium Megastores voor het vertrouwen. We gaan er iets moois van maken!

 

 

 

 

Hulp nodig bij jouw social media strategie? Wij helpen je dolgraag om jouw social media strategie een niveau omhoog te tillen! Bekijk ons aanbod, bel naar 0612352901 of mail naar info@tsmh.nl