gifjes laten maken?

Eigen gifjes maken is een vrij nieuw onderdeel van Social Media marketing. Je kunt bijvoorbeeld een gifje maken voor Instagram. Cool toch! The Social Media Heroes vertellen je er meer over.

 

Gifjes laten maken? The Social Media Heroes staat voor je klaar!
Wat zijn gifjes

Wat zijn gifjes?

Graphic Interchange Format, in de volksmond ook wel Gifjes of Gifs, zijn bezig met een opmars. Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen op de Instagram stories. Inmiddels zijn de Gif’s ook te gebruiken op Snapchat & Facebook. Gifjes vallen op en brengen meestal een lach op het gezicht van de kijker. Beroemdheden en grote merken maken er al volop gebruik van. Misschien maak jij ook al gebruik van gifjes. Wil jij eigen gifjes maken? Wil jij je branding verbreden en opvallen bij jouw doelgroep? Gifjes laten maken doe je bij ons in Sliedrecht (of op locatie).

Waarom je eigen GIFs laten maken?

1. Onderscheiden

De overgrote meerderheid bedrijven heeft nog geen eigen gifs. Je bent dus nog op tijd om je concurrentie voor te zijn. Versterk je merk en branding met leuke nieuwe content.

2. persoonlijk

Geef jouw merk een gezicht. Het is algemeen bekend dat consumenten een beter gevoel bij bedrijven hebben waar ze een persoonlijke associatie mee kunnen hebben. Een Gif is een perfecte uitkomst om jouw onderneming persoonlijkheid te geven.

3. plezier

Zie de sessie ook even als ontspanning uit je drukke leven. Uit onze ervaring is het gewoon erg leuk om gifjes op te nemen. Het ongemakkelijke gaat er snel van af en voor je het weet sta je te dansen.

4. wereldwijd

Jouw gifjes leveren wereldwijd zichtbaarheid op. Net zoals jij andere gifs gebruikt kunnen mensen gebruik maken van jouw animaties. Het kanaal van The Social Media Heroes heeft meer dan een miljoen views.

5. Emoties oproepen

Een Gif moet altijd een bepaalde emotie of actie uitstralen. Een goede Gif roept dus ook altijd emotie op bij de volger. Een doeltreffende gif geeft jouw boodschap extra kracht bij vanwege de emotie of de handeling zoals: wijzen of swipe-up.
Gif laten maken

Hoe gifje maken?

Gifjes maken is ontzettend leuk om te doen. Buiten de lol die we samen maken tijdens het filmen is het ook een nieuwe vorm van content die echt ondersteunt aan de social media strategie van jouw onderneming. Gifjes maken voor Instagram komt het vaakst voor, maar ook op Facebook & Snapchat zijn jouw Gifs te gebruiken.

We beginnen bij ons in Sliedrecht of bij jou op locatie door kennis met elkaar te maken. Wie ben jij, bij wat voor onderneming werk je etc. Dit is belangrijk omdat sommige gifjes niet bij een bedrijf passen en andere gifjes juist weer wel.

Muziek aan, licht aan, camera aan. Model klaar? Je gaat staan voor ons Green screen en we kunnen beginnen. Op het begin nog geen idee wat voor gifjes je wil? The Social Media Heroes hebben redelijk wat ervaring in het filmen van gifs dus geen zorgen. Meestal na de eerste 2 a 3 gifjes valt het ongemakkelijke van je af (gifjes laten maken kan een beetje eng zijn). Voor je het weet sta je helemaal los te gaan voor onze camera! Goed zo! Dit levert de leukste GIF’s op!

Je kunt een gifje maken met iPhone. Wij doen het met een Nikon systeemcamera. Tijdens het uur dat we de gifjes filmen maken we vooral lol. Aan de hand van het pakket kan je uiteindelijk 10 of 20 gifjes uitkiezen. Per gifje dat buiten het pakket valt hanteren wij een meerprijs van 25,-.

Na de sessie ga jij met een fijn gevoel naar huis. Wij moeten nog even aan de slag. Gifjes maken photoshop is de manier hoe wij te werk gaan. Het groene scherm verwijderen wij en hoppa: daar zijn jouw unieke eigen gifjes!
We sturen de gifjes naar je op samengevoegd met het upload stappenplan voor giphy.com. Giphy is het platform waar je de gifjes op upload. Vanuit Giphy zorg je er voor dat je gifjes voor Instagram, Facebook en Snapchat worden goedgekeurd. Na goedkeuring zijn jouw gifjes onder je zelf bepaalde hashtags wereldwijd terug te vinden! Problemen met het uploaden? Laat het ons weten!

Zo, dat was het! Vanaf nu kunnen je volgers (en natuurlijk jij zelf) eindeloos gebruik maken van je gloednieuwe gifjes! Nieuwe social media marketing and we love it!

“Gifjes maken van jezelf is naast super leuk ook heel effectief in de social media strategie”

prijzen Gifjes maken

Wil je de Gifjes bij jou op locatie maken? Dan hanteren wij een meerprijs van €50,-

gif silver

  • 60 minuten
  • 10 persoonlijke GIFs
  • Inclusief drankjes en attributen
  • GIPHY-upload stappenplan

 

€295,-

(excl. btw)

GIF gold

  • 60 minuten
  • 20 persoonlijke GIFs
  • Optie: GIF met animatie (denk aan je logo)
  • Inclusief drankjes en attributen
  • GIPHY upload door ons

€495,-

(excl. btw)

Wat zeggen andere over the social media heroes?

Eigen gifjes laten maken door een hero?

Gaan we regelen!

Gif laten maken