Creative copywriters

Copywriters nodig? Onze Creative Copywriters helpen jou o.a. met het schrijven van creatieve social media teksten, wervende vacatureteksten en scorende SEO teksten. Maar denk ook aan het in de praktijk uitvoeren van SEO werk.

Naast de Creative Copy van onze Copywriters maken wij nog een type content: Video! Videobeelden zijn al een enige tijd bezig met een opmars op Social media. Denk aan bedrijfsvideo’s maar bijvoorbeeld ook Instagram stories of video’s voor LinkedIn die je steeds vaker voorbij ziet komen.

copywriter inhuren

Creative copywriters

Hoe springen mijn vacatures eruit? Waar haal ik de tijd vandaan om sterke blogs van meer 1000 woorden te schrijven? Hoe word ik gevonden op Google? Hoe spreek ik op een originele manier mijn volgers op Social media aan? 

Op alle bovenstaande vragen hebben wij het antwoord!

Onze Creative Copywriters ontzorgen jou. Besparen je tijd. Leveren kwalitatieve teksten in foutloos Nederlands en voeren SEO werk uit! Copywriters nodig?

Copywriter nodig?

Vacaturetekst schrijven

        ✔ Intakegesprek

        ✔ Foutloos Nederlands

        ✔ SEO werk toepassen

        ✔ Passende schrijfwijze

        ✔ Optimale opbouw

 

Vacature teksten

Het schrijven van wervende vacatureteksten kan voor jouw organisatie het verschil maken. Één van onze Copywriters schrijft op een creatieve en doeltreffende manier de vacatureteksten voor jou!

SEO doe-werk

Heb je SEO onderzoek laten doen? Wij helpen je graag met het in de parktijk brengen van het advies. Denk aan websiteoptimalisatie, het schrijven van blogs en schrijven van social media teksten.

SEO Blogs schrijven

         ✔ Foutloos nederlands

         ✔ SEO werk toepassen

         ✔ Minimaal 1000 woorden

         ✔ Foto’s bijgevoegd

         ✔ Social media update

 

SEO BLOGS

Het schrijven van een SEO-sterke blog vraagt veel tijd en aandacht. Zo telt een sterke blog wel meer dan 1000 woorden! Een blog brengt meer verkeer naar je website en is een ondersteunend onderdeel van je SEO strategie.

Het inhuren van één van de Copywriters van The Social Media Heroes gaat op basis van uurwerk. Van tevoren geven wij een schatting van het aantal uren dat wij verwachten bezig te zijn. Tijdens het proces zal er altijd duidelijk gecommuniceerd worden over de gang van zaken en de uren worden nauwkeurig bijgehouden. Werkzaamheden kunnen op locatie worden uitgevoerd als hier de wens naar is.

Video’s voor bedrijven

Een bedrijfsvideo biedt uitkomst om in een korte tijd iets uit te leggen aan de hand van beelden en een mogelijke voice over. Gebruikelijke video’s zijn:

  • Een proces laten zien
  • Je dienst uitvoeren
  • Je product promoten
  • Een sfeer impressie geven
  • Een interview geven

De video’s van The Social Media Heroes worden gefilmd met hoogwaardig RED apparatuur. Dankzij de RED apparatuur is de kwaliteit uitmuntend hoog.

Werk voor onze klanten

Bedrijsvideo deluxe

Je doel bereiken door middel van een bedrijfsvideo? vraag een offerte aan!