Op zoek naar die ene online marketing-alleskunner? Stop met zoeken!

11-05-2021
social media bureau

Een marketing medewerker die alles kan! Hoe chil is dat. Eén en dezelfde persoon voor het schrijven van treffende content en het maken van prachtige foto’s en video’s. Deze persoon voelt zich als een vis in het water op social media en heeft vergaande kennis van SEO zodat je bovenaan in Google komt. Deze topper ontwikkelt, draait en monitort winstgevende advertenties op Google en via de socials. Als kers op de taart heeft deze man of vrouw verstand van websites en is dus verantwoordelijk voor je website activiteiten.

Ben jij op zoek naar deze duizendpoot? Stop maar met zoeken. Die ga je namelijk niet vinden. Is dat erg? Nee hoor! Ik heb namelijk het antwoord op jouw zoektocht.

social media bureau

 

Een aantal onderdelen van de online marketing:

  • Marketing strategie, branding & positionering
  • SEO (strategisch & doe-werk)
  • SEA
  • Content ontwikkeling (Beeld & Tekst)
  • Social media management (werkzaamheden & communicatie)
  • Website (bouwen & beheren)
  • De laatste trends (bijvoorbeeld Gifjes)

 

Zoals je ziet is online marketing is een breed begrip. Nog vaak zie ik vacatures voorbij komen waar men opzoek is naar iemand die niet bestaat, namelijk iemand die alle bovenstaande onderdelen GOED beheerst. Wanneer je aan alle onderdelen van de marketing de juiste aandacht wil geven dan is het verstandig om met specialisten te werken. Een optie is om met verschillende bedrijven samen te werken. Een extern bedrijf voor de social media marketing. Eentje voor de SEO en weer een ander voor advertising, is niet ideaal.Want ook al staan de onderdelen van de online marketing los van elkaar, de onderdelen samen vormen een grote krachtige raket die je richting bestemming vuurt.

Online marketing

Aan de slag met losse bedrijven is dus ook niet de oplossing. Wat moet je dan?

 

Social media bureau

Dé oplossing: ga aan de slag met The Social Media Heroes, het Social media bureau met deze specialisten. Dat is wat ons anders maakt dan anderen. Eén bureau met alle experts in huis met één en dezelfde doelstelling. #Allesonderééndak

Marketing strategie, branding & positionering

Op strategisch en creatief niveau aan de slag met de onderneming en het merk. Het uitzetten van een plan. Dit is de basis voor alle volgende stappen.

 

SEO & SEA

Op strategisch en uitvoerend niveau aan de slag met organisch bereik op de website en Google. Het opstellen en bijhouden van Advertenties via Google en de social media kanalen.

 

Content ontwikkelen

Van het schrijven van blogs, vacatureteksten en social media teksten. Het maken van foto’s en video’s als onderdeel van de content strategie.

 

Social media management

Op uitvoerend en creatief niveau aan de slag met de social media kanalen en het daarbij horende marketingplan.

 

Website

Het bouwen en beheren van ijzersterke WordPress websites die de doelstellingen van de klant halen. Een goede webpagina verstrekt informatie, geeft een goed beeld van de identiteit van je bedrijf en biedt jou de mogelijkheid om online goed gevonden te worden! Een goede webpagina helpt bij het generen van business.

 

Op de hoogte van de laatste trends

Bij The Social Media Heroes blijven wij constant op de hoogte van de laatste trends en zullen hier ten alle tijden op blijven in spelen wat betekend dat jouw onderneming als een van de eerste aan de slag gaat met de nieuwste trends. Een voorbeeld zijn de gifjes die wij voor onze klanten maken.

 

Uitbesteden is Inbesteden

Uitbesteden, wij noemen dat liever inbesteden. Wij gaan namelijk echt samen met jou aan de slag voor de online marketing. De communicatie is kort en we zullen vooral in het begin veel in samenspraak met jou en je collega’s doen als hier de wens naar is.

 

 

Wil je social media uitbesteden? Of social media advies? Bel 0612352901 of mail naar info@tsmh.nl