Nieuwe partner: Carrera Recruitment

30-09-2021
Carrera Recruitment

Vanaf vandaag (1 oktober 2021) werken Carrera Recruitment en The Social Media Heroes samen op het gebied van social media marketing en branding. Super tof dat wij deze klus mogen oppakken en zeker ook een mooie uitdaging. De krapte op de arbeidsmarkt blijft alsmaar groeien net zoals de vraag naar geschikt personeel. Naast het werven van personeel via social media is het uitdragen van je merk en kernwaarden onwijs belangrijk om jezelf te onderscheiden.

 

Wat gaan The Social Media Heroes doen?

Motto van Carrera Recruitment is Work Life Balance. Balans tussen werk en privé is voor de huidige generatie een belangrijk gegeven. Aangezien we ons tot de Millenials richten is social media een perfect medium om dit motto te etaleren. The Social Media Heroes gaan helpen met het (verder) bouwen aan een online community per onderdeel van Carrera Recruitment. De onderdelen van Carrera zijn: Carrera Technics, Automotive en construction. Op deze manier kunnen wij heel gericht geschikte content aanbieden aan de juiste doelgroep.

 

Hulp nodig bij jouw social media strategie? Wij helpen je dolgraag om jouw social media strategie een niveau omhoog te tillen! Bekijk ons aanbod, bel naar 0612352901 of mail naar info@tsmh.nl