Nieuwe partner: Van der Vorm Vastgoed

31-01-2022
Van der Vorm vastgoed

 

Erg leuk! Wij zijn sinds 1 januari voor Van der Vorm Vastgoed aan de slag gegaan als social media marketeer. Dit Rotterdams familiebedrijf gespecialiseerd in het beleggen van vastgoed is al ruim 100 jaar bezig in het vastgoed.

Door onder andere proactief ondernemen, snel schakelen en duurzaam te investeren hebben zij verschillende successen weten te behalen. Niet alleen in Nederland, maar ook heeft Van der Vorm Vastgoed over de grens in vastgoed geïnvesteerd. Denk aan woningen en winkels in Parijs, Londen, Antwerpen en Polen. 

 

Wat gaan The Social Media Heroes doen?

Wij gaan de social media kanalen LinkedIn, Facebook en Instagram beheren van Van der Vorm Vastgoed. Op deze socials willen we verschillende soorten content plaatsen om de social media kanalen een upgrade te geven en zich op deze manier goed te kunnen focussen op de doelgroep. Op het social media platform LinkedIn willen we de internationale zakelijke relaties aanspreken, terwijl we op Instagram en Facebook vooral de branding van Van der Vorm Vastgoed willen laten zien gericht op de Nederlandse markt.