Nieuwe partner: The Steak Club

21-10-2021
The Steak Club

Maak kennis met de nieuwste hotspot in het centrium van ‘s-Gravenzande: The Steak Club! Afgelopen zaterdag opende op 16 oktober The Steak Club aan de Langestraat 131 in ‘s-Gravenzande haar deuren voor het publiek. Dit nieuwe trendy restaurant is de plek voor heerlijke cocktails en fantastisch eten. Bij het binnenkomen ervaar je direct de intieme en gezellige sfeer die er hangt. Het restaurant is niet mega groot waardoor het van zichzelf al wat knusser aan voelt maar door het gekozen interieur maakt de zaak weldegelijk indruk.

Wat gaan The Social Media Heroes doen?

The Social Media Heroes runnen de social media kanalen voor The Steak Club. Facebook & Instagram worden ingezet om te bouwen aan de naamsbekendheid en het generen van reserveringen. Naast het social media management voorzien wij The Steak Club ook van content ontwikkeling zoals foto’s, video’s en teksten. Met zulke prachtige cocktails en mooie gerechten is het een feestje om voor dit restaurant aan de slag te mogen gaan. Naast het maken van de foto’s hebben wij ook mogen proeven van het eten en drinken.

Onze top aanbeveling? De steak! Dit stuk vlees smelt bijna in je mond. Zonder te overdrijven één van de lekkerste steaks die we ooit op hebben. Met andere woorden: ga dat zien en ervaren! En vergeet The Steak Club natuurlijk niet te taggen in je berichten.

 

Hulp nodig bij jouw social media strategie? Wij helpen je dolgraag om jouw social media strategie een niveau omhoog te tillen! Bekijk ons aanbod, bel naar 0612352901 of mail naar info@tsmh.nl