Nieuwe partner: Mondzorg Zoeterwoude-dorp

10-12-2021
Mondzorg Zoeterwoude-dorp

Mondzorg Zoeterwoude-dorp is de nieuwste klant van The Social Media Heroes en daar zijn wij ontzettend blij mee. Wij gaan namelijk voor MZZD aan de slag met SEOSOCIAL.

Deze moderne tandartspraktijk is gelegen in Zoeterwoude-Dorp en is uitgerust met de allerbeste apparatuur. Hier kun je onder één dak hoogstaande tandheelkundige zorg verwachten. De specialisten van Mondzorg Zoeterwoude-dorp bieden hun patiënten niet alleen een uitstekende tandheelkundige zorg, maar ook persoonlijke aandacht en service. Zo waarborgen de tandartsen uitmuntende kwaliteit, met bijzondere aandacht voor de patiënt. Want de glimlach van de patiënt is de specialiteit van MZZD.

 

Wat gaan The Social Media Heroes doen?

Zoals in het intro kort aangegeven, is deze samenwerking groter dan alleen social media of alleen seo werk. MZZD is namelijk de eerste klant aan wie wij het SEOSOCIAL pakket hebben aangeboden. Dit nieuwe pakket biedt het beste van twee werelden. Er wordt een overkoepelende strategie uitgezet die vervolgens vertaald gaat worden naar SEO werkzaamheden en Social Media Management. Wanneer deze twee onderdelen van marketing op een juiste manier worden ingezet en met elkaar in verbinding staan kan dat een enorme invloed hebben op het marketingproces en het behalen van doelstellingen. Naast SEO en social media maken we de eerste 6 maanden gebruik van SEA. De advertenties staan uit op Google en zullen op de korte termijn resultaten opleveren. SEO is lange termijn werk en SEA is korte termijn.

 

Vind je SEO en SEA maar ingewikkeld maar wil je er wel mee aan de slag? Wij beantwoorden je vragen graag! Bel naar 0612352901 of mail naar info@tsmh.nl